Jdi na obsah Jdi na menu
 


DALŠÍ HROZIVÁ FAKTA o brutální vraždě Petry: Vrah si pustil muziku, aby neslyšel její nářek!

Jihlava oplakává brutálně zavražděnou Petru, kterou dnes rodina a přátelé pohřbí. Byla to hodně brutální vražda. Policisté už před časem prozradili, že jí Michal Kisiov a Tomáš Zavřel brutálně týrali desítky minut. Škrtili ji kabelem od počítače a dupali po ní motorkářskou botou.
 

Podle Blesk.cz ale křik bezmocné dívky už nemohl vydržet jeden z vrahů – Tomáš Zavřel. Nasadil si sluchátka a do nich si hlasitě pustil hudbu. Jen, aby už neslyšel nářek a křik umírající Petry!
 

Brutální vražda se odehrála v noci 16. března. Petra byla na diskotéce, kde se údajně měla podle Blesku "zakoukat" do Michala Kisiova. Ten ji pak vzal k sobě domů, kde začali se sexuálními hrátkami. Jenže se stalo něco, co se Petře nelíbilo a dala to Michalovi najevo. Údajně mu řekla, že zavolá policii a řekne jí, že ji znásilnil. Toho ho vytočilo natolik, že ji nahou vyhodil z okna.
 

Dívka ovšem pád ze čtrnácti metrů přežila. Michal ji proto odvlekl zpátky do bytu. Poté zavolal svým dvěma kamarádům Tomáši Zavřelovi a Jakubu D. Tomáš mu údajně do telefonu řekl, ať na něj počká, že je potřeba dívku dorazit! Když do bytu mladíci dorazili, začalo brutální mučení Pety. Začali ji škrtit a dupat po ní těžkou motorkářskou botou. Dívka po dlouhých desítkách minut hrůzy zemřela. Vrazi ji zabalili do prostěradla a vyhodili do kontejneru vedle domu, kde k vraždě došlo.
 

Části těla Petry policisté našli teprve po čtrnácti dnech na skládce poblíž Jihlavy. Na místo je dovedl jeden z mladíků, který se na vraždě podílel.
 

Nebohou dívku pohřbí dnes v 10 hodin v krematoriu Jihlava-Lesnov. Pohřeb můžete sledovat na TN.cz.