Jdi na obsah Jdi na menu
 


Pčelár ze SuperStar: Pro Farnou už prý nachystal postel!

Sympatický zpěvák Štefan Pčelár, ze kterého se Ewě Farne zatočila hlava už při castingu, už má pro krásnou porotkyni SuperStar připravenou postel! Přiznal, že je mu Ewa také velmi sympatická.

Blesk.cz Štefana navštívil v luxusní vile v pražských Stodůlkách, kde přiznal, že prázdná postel v jeho pokoji čeká právě na Ewu. "Vždyť už tu je postel připravená. Já jen čekám, kdy přijde," svěřil se.
 

Štefan by prý Farnou rád pozval na rande, ale neví, jestli by si s ním vyšla. Má ale v úmyslu to alespoň zkusit. "Zatím nemám plán, kam bych ji vzal, ale až ho budu mít, tak to bude zajímavé," řekl.

Sexuální narážky Ewy Farné na adresu čtyřiadvacetiletého finalisty z Nitry nejsou ničím novým. Když během třeba dozpíval během jednoho finálového kola a Ewa dostala prostor k hodnocení, bez ostychu prohlásila, že "zbožňuje Štefanovy nízké tóny".
 

Štefanovi prý dřív dost lezlo na nervy, když se psalo, že něco s Ewou má. Teď ale otočil. Ještě nedávno přitom tvrdil, že je už rok zadaný a nikoho nehledá. Láska podle něj sama přijde a až se to stane, bránit se tomu nebude. Zdá se, že tou láskou může být devatenáctiletá Ewa...

 


Nyní se ale Štefan musí soustředit na další finálové kolo. Přímý přenos s tématem filmových hitů vypukne na obrazovkách TV Nova už v neděli 14. dubna ve 20:20. 
 

Už v neděli 14. dubna se představí ve čtvrtém finálovém přenosu TOP 9 finalistů nové éry SuperStar. Tentokrát dojde na slavné filmové hity a komu se podaří zazpívat nejlépe, to budou moci diváci TV Nova posoudit už ve 20:20.

 

 

zdroj tn.nova.cz/zpravy/superstar/pcelar-ze-superstar-pro-farnou-uz-pry-nachystal-postel.html