Jdi na obsah Jdi na menu
 


Láska,nebo přátelství?

11. 5. 2013

Láska,nebo přátelství?

 

Nejprve si ujasněme,co je to vlastně láska a co přátelství. Jsou to moje názory a každý si myslíme něco jiného,že? Začněme tedy například přátelstvím. Pro každého znamená slovo přátelství něco jiného. Pro někoho je to veliké pouto mezi dvěmi,či více lidmi, které by se nemělo nikdy přetrhnout. Pro jiné zase pouhé slovo,o kterém si myslí,že ho můžou používat pořád a pro každého. Takhle by tomu však být nemělo. Co myslíte? Alespoň podle mě né. Pro mě je přátelsví důležité a k životu prostě patří. Mělo by být posvátné a lidi by si ho měli vážit.

A láska? Na tu má každý zase jiný pohled. A ten jim nebudu brát, protože každý si lásku prožije jinak a každý má na ni jiný názor a vzpomínky. Napíši vám moji zkušenost. Možná se poučíte, možná zasmějete, ale jedno vím jistě, že láska je krásná a vzácná :) Zamilovat je krásné a nezapomenutelné. S mým prvním klukem jsme vydrželi vcelku dlouho. Ale občas se stává, že jedna strana prostě zklame, dá-li se to tak říct. U mě ta velká láska prostě vymizela, a proto už nemělo cenu to dále zbytečně natahovat..A proto se vás teď ptám. Je lepší mít kluka, který vás bláznivě miluje, ale vy jeho ne a zůstat s ním? A nebo ho prostě opustit? Těžká to otázka. Nevím jak to budu mít s láskou dál, ale vím, že je tu jedna mě velmi blízká osoba, na které mi velmi záleží. A to jsme zase u toho přátelství. Tuhle osobu znám již dlouho a lepšího kamaráda jsem v životě neměla. Je milý, chytrý a je i velmi pěkný. Ale víc, než přátelství mezi námi nikdy nebude. Věřte mi, že pokud najdete tu pravou lásku a oba budete šťastní, pak jste ti nešťastnější lidé na této planetě. Ale je také velmi důležité mít někoho, jak se říká, při ruce. Někoho na koho se můžete vždy spolehnout. Ten, kdo s vámi půjde kamkoli si budete přát a ten, který by za vás položil třeba i život.

A teď se vás ptám. Je lepší láska, nebo přátelství? Na co je větší spolehnutí? Sama nevím. Ale, když se nad tím zamyslíte, je to jen věčný kruh, který se pořád opakuje. Něco jako cirkulace vzduchu v pokoji. Láska je složitá a v pravé přátelství nevěří každý. Lidé jsou složití a když k sobě prostě nenajdeme ten správný dílek skládačky, nikdy nebudeme úplně dokonalí ;)

zdroj facebook